This site requires Flash 8 player, please upgrade your » PLAYER from Adobe. Този сайт изисква Flash 8 player, моля заредете » PLAYER от Adobe.

03.07.2014 - 13.07.2014

, Благотворителността през обектива


На 3 юли от 17.30 часа в галерия CREDO BONUM ще се проведе церемонията по награждаването на победителите в конкурса „Благотворителността през обектива“ 2014, организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” и с подкрепата на фондация „Америка за България".
 
Фотоизложбата включва отличените фотографии в третото издание на конкурса и ще бъде изложена в галерията от 3 до 13 юли, а след това ще пътува в страната, придружена от специален каталог - издание на културно-информационния гайд „Програмата". 

Във фотоконкурса участваха близо 200 фотографии. Журито, което избра победителите в 7-те категории, беше в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева и Явор Попов. 

Снимките „разказват“ и показват с езика на фотографията различни инициативи, лица, каузи и идеи, които допринасят за  положителнната  промяна около нас и ни убеждават, че от самите нас зависи тя да се случва и да ни вдъхновява. 

Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса - Аурубис България, Райфайзенбанк, Софарма и Уолтопия.

Партньори на конкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева", Българско фотографско сдружение, Фото Форум.


pic183

Press